Consell Intersectorial d'Empresaris 
SERVEIS
T'oferim el millor servei per avançar junts
RECUPEREU FINS AL 59% DE LES VOSTRES INVERSIONS EN INNOVACIÓ
-

Tot i que Espanya té el marc fiscal més favorable de tota l´OCDE per a les deduccions de R+D+i, les pimes no habituen a beneficiar-se per la complexitat i el cost que suposa la preparació de la documentació a presentar.
El CIESC juntament amb Fepime Catalunya, us brinda el portal fepime.deducible.es per a que pugueu accedir a una plataforma de consultors experts que us proporcionaran tota la documentació tècnica-fiscal necessària per a que pugueu deduir-vos entre un 12% i un 59% de les despeses derivades de les vostres activitats innovadores amb un cost de tan sols el 8% o màxim un 15%, de la quantitat que recupereu.
Si relacionat amb la vostra activitat de R+D+i, vàreu tenir despeses en hores de personal, materials de prototips o factures de subcontractacions durant l´exercici 2016, podeu sol·licitar a la vostra associació el codi amb el que obtindreu un 10% de descompte, i us registreu a fepime.deducible.es per recuperar part de la inversió realitzada .
No perdeu diners deixant que passi el termini de presentació.Sol·licitar Servei

 
Consell Intersectorial d’Empresaris - c. Sant Quirze, 30 - 08201 Sabadell - Tel. +34 93.745.09.44 - Fax + 34 93.727.04.26 - ciesc@ciesc.cat - www.ciesc.cat
Nota Legal - Mapa web - Política de cookies - Condicions d'ús - Política de privacitat xarxes socials